19 d’abril de 2016

El menjador a l'Escola Verda

A l’Escola L’Olivera el menjador escolar també ajuda al medi ambient, seguint els mateixos objectius d’Escola Verda. El menjador col·labora en la creació de substrat per a l’hort, ja que les restes orgàniques vegetals van a la compostadora del pati cada dia. Així es generen menys residus i reciclem a la pròpia escola. Al menjador hi han contenidors de reciclatge per a cada material: plàstic, paper, vidre, matèria orgànica vegetal (que es recicla a l’escola), resta de matèria orgànica, altres residus. També té el seu propi hort i els alumnes mengen els vegetals que cultiven, que són ecològics i de Km 0: per generar-los no s’ha contaminat ni s’han hagut de distribuir amb cap mitjà de transport. El menjador ajuda a que els alumnes segueixin una alimentació sana, equilibrada i sostenible per al planeta. Els aliments són de proximitat sempre que és possible i es potencia el consum de fruites i verdures. En aquestes fotos es pot veure una exposició sobre cítrics relacionada amb el menú d’aquella setmana.